О nama

О preduzecu Royal Line

Mi smo firma Royal line iz Novog Sada koja ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, distribuciji i prodaji proizvoda namenjenih poboljšanju i kvalitetu načina života.
Naš mlad i inovativan tim je stalno usmeren na istraživanje tržišta, pronalaženje proizvoda i samu distribuciju kao krajnji momenat zadovoljenja korisnika.
Tako smo 2016. godine konstruisali osnovni model Royal Sofe i vremenom smo taj isti model unapredili i tako smo dobili savršen proizvod za odmor i uživanje.

Uložili smo ogromnu ljubav, trud i vreme u kreiranje vazdušne Royal Sofe kako bismo značajno poboljšali kvalitet za naše klijente.


Pokušavamo da što pre odgovorimo svim zahtevima i željama i neprekidno radimo na poboljšanju našeg servisa i uvek smo otvoreni za produktivne predloge.

Prednosti online prodavnice RoyalSofa.rs

Online prodavnica RoyalSofa.rs je prodavnica koja prodaje inovativan proizvod koji će zadovoljiti potrebe za udobnošću najzahtevnijih kupaca. Za nas je komfor kupaca veoma važan.
Sve posetioce online prodavnice očekuju razne promocije i popusti.  

Na brz i jednostavan način možete poručiti Royal Sofu, a ona će na najbrži mogu način biti isporučena na željenu adresu. 

  

Ostavite podatke
Kontaktirat ćemo Vas uskoro!
Hvala!
Mi ćemo Vas kontaktirati uskoro!
Mi ćemo Vas kontaktirati uskoro!
Za interes koji ste pokazali našem oglašavanju, mi poklanjamo
promotivni kod s popustom od 5%
kada naručuje prvu Royal Sofu
(obavestite menadžera nakon unosa naloga)